Készház- és könnyűszerkezetes házépítő blog

A készház.blog véleménynyílvánító, tévhitek tisztázásának blogja. A készházak, könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatos magánvéleményem, mely sokaknak segíthet, akik még nem bíznak a készházban. Írásaim, véleményem hitelessége több lábon áll: 1., minőségi készházat képviselő céget vezetek; 2., minőségi, környezetbarát és energiatakarékos készházban élek családommal :)

Friss topikok

Készház-park Budapesten is?

2010.04.28. 09:07 Gábor Arany

Ajánlom mindenki figyelmébe a készházinfó.hu-n megjelent interjút. A Blaue Lagune magyar vezetője nyilatkozik. Megtudható miért húzódik 5 éve, mik a tervek, mi várható.

Hangsúlyosan, hat felkiáltójellel írva mondom: jelen gazdasági helyzetben, jelen cégekkel nem látom azt, hogy akár 20 ház is felépüljön a Blaue Lagune Budapest-ben. Olyan mértékű befektetés, melyet nagy kockázattal, kevés cég tehet csak meg.
Hozzáteszem: SAJNOS. Jó lenne egy ilyen a magyaroknak is. Aki nem tudja miről beszélünk, az olvassa el a cikket, és utazzon ki Bécsbe, egy kirándulást mindenféleképpen megér! Csodaszép házak, fejlett technológia – egyszóval nem olyan házak vannak ott, mint amik az elmúlt 15 évben rossz hírt keltettek a könnyűszerkezetes házaknak, illetve a készházaknak.
 
Más, ezért is érdemes megnézni, és utána véleményt mondani a készházakról.
És még egy magánvélemény: annakidején a családot én is kivittem Bécsbe, a készház-parkba, és ott amit láttak, az győzte őket meg, hogy így is lehet építkezni.
Egy más dimenzió.

Szólj hozzá!

Címkék: készház készházpark blaue lagune

A bejegyzés trackback címe:

https://keszhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr181958329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása