Készház- és könnyűszerkezetes házépítő blog

A készház.blog véleménynyílvánító, tévhitek tisztázásának blogja. A készházak, könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatos magánvéleményem, mely sokaknak segíthet, akik még nem bíznak a készházban. Írásaim, véleményem hitelessége több lábon áll: 1., minőségi készházat képviselő céget vezetek; 2., minőségi, környezetbarát és energiatakarékos készházban élek családommal :)

Friss topikok

A bauhausiánus lapostetők sem ajánlottak Magyarországon?

2010.09.16. 10:47 Gábor Arany

Ígérem, utoljára foglalkozom Rudolf úrral - tudják, az építész, aki hangoztatja, hogy ne építs szerelt házat, mert nem fér bele nézeteibe. Ez a heppje. Nem szeretném, hogy nekem meg ő legyen a heppem, csak még egy utolsó karcolatot vetnék, mert „elszállt az agyam”, amikor a minap a HVG-ben azt olvastam, hogy a „felsőzsolcai főépítész viszont azt állítja, hogy a „papundekliházak” nem bírják az árvizet. …A jelző és az általánosítás már akár bírósági fokozatba is emelhetné az építész rosszindulatú "vádaskodását".

 
Rudolf Mihály építész csodaszép házakat tervez. Tényleg dicséretes a munkássága, legszívesebben még ajánlanám is.
Mint ahogyan ezzel az írással meg is teszem, „nyomom a pr-ját”, hiszen tudjuk: a negatív kampány is reklám.
 
De. Kőbe vésett filozófiáját, általánosító jelzőit illetve annak állandó hangsúlyozását nehezen emésztem meg (és csodálkozom, hogy sajtóban erről a szakma keveset cikkezik). Mindenkinek lehet magánvéleménye; példának okáért én személy szerint nem szeretem az „itongházat” és a „kólaízű cukorkát”, de nem állok kamera elé ezzel. …Mondjuk, szépen is néznék ki ezzel a két hírrel.
Vagy gondoljunk csak bele: mi lenne, ha a Hartl Haus nem az évi 300-400 ház legyártásával lenne elfoglalva, hanem azzal, hogy folyamatosan a téglaházakat „szidja”, azok lebeszéléséről marketingelne?
 

Szólj hozzá!

Címkék: ház keszhaz könnyűszerkezetesház építész véleménye árvíz bauhaus lapostetős házak fertighaus hartl haus minőségi készházak családi

A bejegyzés trackback címe:

https://keszhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr162299965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása