Készház- és könnyűszerkezetes házépítő blog

A készház.blog véleménynyílvánító, tévhitek tisztázásának blogja. A készházak, könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatos magánvéleményem, mely sokaknak segíthet, akik még nem bíznak a készházban. Írásaim, véleményem hitelessége több lábon áll: 1., minőségi készházat képviselő céget vezetek; 2., minőségi, környezetbarát és energiatakarékos készházban élek családommal :)

Friss topikok

Minimál-energiás osztrák típusú készház 9 millió Ft+áfától

2010.06.22. 14:28 Gábor Arany

Happy Family – egy barátságos, meghitt otthon, elérhető áron.

Egy felmérés szerint a tipikus magyar család két gyermekkel számol, vagyis 3 hálószobás, földszintes házat tervez. A lakótér nagysága 90-110 nm körüli. A nagyobbtól sokan azért tartanak, mert takarítani és fenntartani is kell a házat.
Ebbe a kategóriába akciózik a nyár kellős közepén az Osztrák Készház – nettó 9 millió forinttól ígér minimál-energiás házat – csak 2010. július 20-ig!
 
 
Az akciózott földszintes, 3 hálószobás Happy Family készház 101 négyzetméter hasznos területtel rendelkezik, nagy nappali-konyhás, méretes fürdőszobával – gondolva a kisgyermekes családokra. Az ideális családi otthon minimális energiát igényel – jelen akcióban hirdetett ház például 10 ezer forint körüli összegből kifűthető.
 
A Happy Family névre keresztelt típusház bekerülési ára nettó 9,9 millió Ft+áfa (bruttó 12,5 millió Ft), kulcsrakész befejezéséhez az akció szervezője (Osztrák Készház – 06-20/243-1808) szerint néhány millió forint elegendő – személyes igényektől függően.
Az akció limitált, 2010. július 20-ig tart.
 
Ha a házról, akcióról e-mail-en érdeklődne, írjon, kattintson ide.

Szólj hozzá!

Címkék: ház akció osztrák családiház könnyűszerkezetes olcsón energiatakarékos készház minimálenergiás

A bejegyzés trackback címe:

https://keszhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr982101005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása