Készház- és könnyűszerkezetes házépítő blog

A készház.blog véleménynyílvánító, tévhitek tisztázásának blogja. A készházak, könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatos magánvéleményem, mely sokaknak segíthet, akik még nem bíznak a készházban. Írásaim, véleményem hitelessége több lábon áll: 1., minőségi készházat képviselő céget vezetek; 2., minőségi, környezetbarát és energiatakarékos készházban élek családommal :)

Friss topikok

Társadalmi felelősségvállalás

2010.09.07. 10:08 Gábor Arany

Örömmel jelentem: mint elkötelezett természetbarát, az egészséges életmód egykori szószólója, illetve megszállott amatőr sportoló, a környezet- és klímabarát termékünkkel (rendszerünkkel) és jómagam tevékenységével egy kiváló esemény mellé álltunk.

 
A Fertő-tó kör rendezvény mellé, amely futóverseny (egyéni, és amatőröknek váltóverseny) és kerékpártúra. A rendezvény 2011 nyarán lesz, tizenötödszörre rendezik meg, vagyis jubileumi eseményről beszélünk.
 
A kitartás, a csapatszellem, az akarat és a siker mind kell ahhoz, hogy egy teljesen amatőr csapat teljesítse a kétnapos versenyt. De, ha célba ér, győztes lesz, az érzést senki nem veheti el. Itt a táv teljesítése a cél, nem a győzelem – ezért is szép a rendezvény.
Én „kamikaze” visszatérő induló vagyok évek óta – egy kilométert sem készülök, „szenvedek két napot”, de gyönyörű élményekkel térek haza.
 
A természetvédelmi területen (is) zajló jubileumi esemény marketing- és pr-feladatait elvállalva mindenkit arra bíztatok: álljon össze egy csapattal, és próbálja ki.
 
Támogatóként meg további cégeket, termékeket szeretnék rábírni, hogy tegyenek hasonlóan: támogassák az egészséges életmódot!
 
A Fertő-tó kör, sport- és szabadidősport-rendezvény (néven) hírei, képei a Facebook-on nyomon követhető.
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kör társadalmi esemény szabadidősport esemény felelősségvállalás hartl arany gabor fertő tó rendezvény fesztivál futóverseny családi támogatás cég

A bejegyzés trackback címe:

https://keszhaz.blog.hu/api/trackback/id/tr452277099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása